Bioterapija – integrativni pristup

info@bioterapija.hr

091 962 00 00

095 9097 069

Prijava

Pravila o privatnosti

Tko smo mi?

Naša web adresa je: https://bioterapija.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Prikupljamo imena i email adrese korisnika u statističke i marketinške podatke koje pri tome procesuiramo prilikom email marketing kampanja. 

S čime se bavimo?

Provodimo bioterapijske tretmane i seminare.

Bioterapija spada u domenu komplementarnih terapija i kao takva NIJE medicinski tretman, niti bioterapeuti smiju prakticirati medicinu u bilo kojem njenom obliku.

 

 Koja su naša pravila obavljanja usluge?

Bioterapeut/Bioterapeutkinja neće ni u kojim slučajevima:

 

  • Dijagnosticirati, savjetovati ili procjenjivati bilo kakvo zdravstveno stanje
  • Pružiti tretmane bez postavljene liječničke dijagnoze (osim u preventivne i wellness svrhe)
  • Prepisivati ili preporučivati bilo kakve lijekove (ili micanje sa istih)
  • Vršiti bilo kakve manipulacije s tijelom za koje nisu ovlašteni i nemaju odgovarajuću edukaciju
  • Koristiti rituale, simbole ili promicati bilo kakvu vjeru ili vjersku pripadnost
  • Tretirati klijente bez njihovog izričitog pristanka i odobrenja
  • Predstavljati sebe kao doktore, gurue, posebne i slično
  • Prodavati ili promovirati bilo kakve proizvode na tretmanima i seminarima

 

Terapeuti ili metoda ne liječe nikoga, a terapeuti ne koriste posebnu energiju i nemaju posebne moći. Koristeći bioenergetske tehnike ova terapija utječe direktno na stabilizaciju imunološkog sustava čovjeka koji je odgovoran za očuvanje zdravlja i izlječenje od bolesti.

 

Koja su pravila o komentarima?

Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i niz detektora koje analiziraju korisnike preglednika koji pomažu u otkrivanju neželjenih poruka i neovlaštenih radnji.

Anonimni niz stvoren na vašoj adresi e-pošte (koji se također naziva hash) može se dostaviti Gravatar servisu da biste vidjeli koristite li ga.

Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/.

Nakon odobrenja vašeg komentara, slika vašeg profila vidljiva je javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Koja su pravila o medijima (fotografije i video)?

Ako prenesete slike na web stranicu, izbjegavajte prijenos slika s ugrađenim podatcima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izdvojiti podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Koja su pravila za Obrazac za kontakt  i kolačići vezani uz kontakt obrazac?

Ako ostavite komentar na našu stranicu, možete se uključiti u spremanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za praktično, tako da ne morate ponovno ispuniti svoje podatke kada ostavite još jedan komentar. Ovi kolačići traju jednu godinu. Ako imate račun i prijavite se na ovu web lokaciju, postavit ćemo privremeni kolačić da bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića za spremanje podataka o prijavi i odabira zaslona. Kolačići za prijavu traju dva dana, a opcije zaslona kolačići traju godinu dana.

Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, u svoj preglednik spremit će se dodatni kolačić. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i jednostavno označava poštansku oznaku članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon 1 dan.

Ugrađeni sadržaj s drugih web mjesta blog članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci bloga itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Te web lokacije mogu prikupljati podatke o vama, upotrijebiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

 Ako ostavite komentar, komentar i njezini metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. To je tako da možemo automatski prepoznati i odobriti komentare koji slijede, umjesto da ih zadržimo u redoslijedu umjeravanja.

Koja su pravila za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici?

Mi kao administratori  također pohranjujemo osobne podatke koje korisnici daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne podatke u bilo kojem trenutku (osim ako ne mogu promijeniti svoje korisničko ime).

Administratori web mjesta također mogu vidjeti i urediti te podatke.

Tko ima prava nad vašim osobnim podacima?

Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvezene datoteke osobnih podataka koje držimo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete zatražiti i brisanje bilo kakvih osobnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Gdje šaljemo Vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte. Vaši podaci za kontakt Dodatne informacije Kako štitimo vaše podatke Koje postupke prekršaja podataka imamo na mjestu

Od koje treće strane primamo podatke?

Koristimo google analytics alat u statističke svrhe koji koristi svoju bazu podataka.

Kakvo automatizirano odlučivanje i / ili profiliranje radimo s korisničkim podacima?

Koristimo integrirani sustav MailChimp koji slaže sve email adrese i pripadajuća imena u listu s kojom obavljamo svoje promotivne aktivnosti.

Imamo li osiguran Zahtjev za brisanje osobnih podataka?

U svakom trenutku možete od nas pismeno zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke i da za to prezentiramo dokaz. 

Izjava o ograničenju odgovornosti


Bioterapijski tretmani centra BIOTERAPIJA – integrativni pristup spadaju u energoterapijske djelatnosti i nisu zamjena za konvencionalno medicinsko liječenje, liječničke savjete, propisane protokole, lijekove i upute liječnika ili drugog medicinskog osoblja kojih se potrebno .pridržavati.
Informacije, savjeti i preporuke objavljene na internetskim stranicama ili društvenim mrežama centra BIOTERAPIJA – integrativni pristup isključivo su informativne prirode.
Pristup bioterapijskim tretmanima moguć je uz predočenje prethodno postavljene dijagnoze od strane liječnika, osim u wellness svrhe.
Centar BIOTERAPIJA – integrativni pristup ne daje garanciju za krajnji rezultat primljenih bioenergetskih tretmana.

Bioterapija.hr

Bioterapija.hr je internet stranica koja se bavi promoviranjem znanja o bioenergiji. Naše znanje i međunarodno iskustvo čini nas specijalistima za integrativnu bioterapiju.

Design by Zorland j.d.o.o.

Trebate pomoć?

Share This