Naš Blog

U našoj blog sekciji izdvajamo zanimljive članke sa tematikom vezanom uz bioenergiju.

Marina & Marko

bioterapeuti

Diplomci bioterapije

Feb 15, 2019 | Novosti | 0 comments

NOVE SNAGE BIOTERAPIJE!

 

U nedjelju nam je završio prvi ovogodišnji početni seminar iz bioterapije. Ne znam da li je zbog početka godine pa smo svi svježi i puni elana ili se to što smo unaprijedili program odrazilo i na energiju grupe, međutim cijela tri dana protekla su nam u nevjerojatnom flow-u!

 

Upoznajte nove snage bioterapije! Upravo su uspješno savladali teorijski i praktični dio osnovnog stupnja i sada im predstoji puno, puno vježbanja kako bi stekli sigurnost i bili spremni za nastavak školovanja.

Bez obzira da li će ovo znanje koristiti samo kako bi bili aktivna podrška svojoj obitelji, prijateljima ili poznanicima, ili kreću dalje s nama na napredni stupanj – seminar iz bioterapije transformativnog je karaktera i njegov utjecaj osjeti se još dugo, dugo nakon završetka seminara.

Pravi rad započinje tek kada krenete raditi s ljudima. Kada osjetite što zapravo znači biti terapeut i kako će ta uloga promijeniti i vas i vaše klijente.

Pitanje nije da li će se promjena dogoditi, već kada će se dogoditi…

Ako te zove da i ti kreneš na put osobne transformacije, novi osnovni stupanj na rasporedu je od 31.5.-2.6. Radimo u malim grupama s individualnim pristupom i uz puno praktičnog rada. Nakon seminara biti ćeš u potpunosti osposobljen/a da sam/sama kreiraš terapiju za bilo koje psihičko ili fizičko oboljenje.

Dobrodošla/dobrodošao!

autorica: Marina Pirš

Bioterapeutkinja, predavačica i osnivačica centra

0 Comments

Submit a Comment

Bioterapija.hr

Bioterapija.hr je internet stranica koja se bavi promoviranjem znanja o bioenergiji. Naše znanje i međunarodno iskustvo čini nas specijalistima za integrativnu bioterapiju.

Design by Zorland j.d.o.o.

Trebate pomoć?

Share This