Naš Blog

U našoj blog sekciji izdvajamo zanimljive članke sa tematikom vezanom uz bioenergiju.

Marina & Marko

bioterapeuti

Bioterapija i životinje

Apr 8, 2019 | Novosti | 0 comments

Jako sam sretna što ću ovaj tjedan sa vama podijeliti jednu lijepu vijest. Tea Režek jedna je od naših studentica kojoj sam imala čast predavati i koja je uspješno završila edukaciju iz bioterapije, a ujedno je i doktorica veterine koja radi u veterinarskoj ambulanti Šapa i u veterinarskoj Ljekarni Mujcek u Zagrebu. Tea je upisala naše seminare iz bioterapije sa namjerom da radi sa životinjama i da svoje medicinsko znanje upotpuni sa jednim novim pristupom – energetikom, te mi je zaista drago da je odlučila svoje nove znanje iz bioterapije kombinirati sa svojim dugogodišnjim profesionalnim znanjem i tako stvorila jedan integrativni pristup prema pacijentima koji joj dolaze u praksu.

 

Bioterapija nije zamjena za medicinu. Vještine i protokole koji se usvoje na seminarima koriste se kao nadopuna klasičnim načinima liječenja bilo kod ljudi ili životinja i kao takvi daju najbolje rezultate. Bioenergetika je neinvazivan način kako možete uspješno naučiti tretirati svoje kućne ljubimce, a i svjetski trendovi nam pokazuju da se sve više usavršavaju i razvijaju komplementarne terapije za životinje.

 

Evo što nam je Tea kratko rekla o svom iskustvu terapije bioenergijom u radu sa životinjama:

 

“Veterinar sam koji radi u praksi 27 godina, ali sam uvijek težila tome da pronađem način na koji bi mogla pristupiti mojim pacijentima tako da oni moje postupke ne dožive kao stres. Bioterapija mi je otvorila novu dimenziju rada – pomagati i uživati . Uz to mogu biti u tijeku prilikom postavljanja dijagnoze, pračenja bolesti,terapije i oporavka kao veterinar. Uz to imam mogućnost uključiti se u terapiju i kao bioterapeut,ovom neinvazivnom kompatibilnom metodom rada koju moji pacijenti doživljavaju kao maženje. Uživam komunicirati dodirom, i svojim četveronožnim prijateljima pružiti mogućnost bržeg oporavka ili olakšati liječenje nekog bolesnog stanja. Posebno uživam da kao njihov veterinar mogu pratiti rezultate svojeg rada i njihov oporavak. “

 

Meni osobno je svaki puta bilo divno raditi sa životinjama i zaista me veseli što je Tea odlučila spojiti svoje dvije velike ljubavi i ponuditi energetiku kao dio svoje prakse. Vjerujem da će se mnogim vlasnicima životinja to svidjeti, a i da će životinje super reagirati na Teinu sigurnu i podržavajuću energiju.
Tea, želim ti puno sreće na tvom novom putu i da iznova rasteš, otkrivaš se i uživaš u svom radu! 🙂
Marina

autorica: Marina Pirš
Bioterapeutkinja, predavačica i osnivačica centra

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Bioterapija.hr

Bioterapija.hr je internet stranica koja se bavi promoviranjem znanja o bioenergiji. Naše znanje i međunarodno iskustvo čini nas specijalistima za integrativnu bioterapiju.

Design by Zorland j.d.o.o.

Trebate pomoć?

Share This